Magische ochtend

  01-07-2024     Reacties (0)

Magische ochtend Dit dienblad met bedrukte stoffen servetten is in opdracht gemaakt voor Ontbijtenzo door Cups and plates: www.cupsandplates.nl

Wat kan een magische ochtend nog mooier maken? Een heerlijk luxe huwelijksontbijt op een prachtig dienblad. speciaal samengesteld door Ontbijtenzo & Cupsandplates. Gister bij de gelukkige tortelduifjes bezorgd.

Lees meer

Dat klinkt heerlijk!

  28-07-2023     Reacties (0)

Dat klinkt heerlijk! Homemade aardbeienjam met chiazaad  lekker bij je ontbijt.!
Absoluut, aardbeienjam met chiazaad is een heerlijke en gezonde optie om je ontbijt op te fleuren. Het zorgt voor een lekkere zoete smaak en extra voedingswaarde dankzij de chiazaadjes. 

Lees meer

Zoete omelet uit de oven.

  10-10-2021     Reacties (0)

Zoete omelet uit de oven. Hoe leuk is het om te varieren in je ontbijt, dat is nu precies wat ik vandaag heb gedaan bij onze ontbijtjes,. ipv een gekookt eitje vanmorgen een lekkere zoete omelet uit de oven! deze souffle-omelet is gewoon een omelet met een beetje lucht erin en ohhh zo lekker!

Lees meer

Op strooptocht

  15-09-2021     Reacties (0)

Op strooptocht Deze week op strooptocht geweest
Lekkere baksels maken in combinatie met het koekje waar je aan blijf plakken! de stroopwafel.

Lees meer

Kadobonnen

  03-06-2021     Reacties (0)

Kadobonnen komen in het assortiment, regelmatig krijg ik de  vraag of wij ook kadobonnen hebben, ja natuurlijk hebben wij die, dus snel even op pad geweest en ingekocht.
Vintage kadobonnen heb ik gekocht,

Lees meer

Madam High Tea

  18-01-2021     Reacties (0)Dek de tafel, vul de theepot en daarna heerlijk smullen van de vers bereide high tea. Perfect voor verjaardagen en gewoon omdat....
Een high tea sinds jaren razend populair, het perfecte excuus om lekker achterover te leunen en te genieten van diverse hapjes.
En het begint natuurlijk allemaal met  de thee! aangevuld met sandwiches, taartjes en sconens. En om alles af te sluiten een assortiment aan chocolade en andere zoete zondes.

Lees meer

Een etagère om op te vreten!!

  01-11-2020     Reacties (0)

Een etagère om op te vreten!! Zeg het met een koekje!  Voor een verjaardag, geef eens een zoete zonde kado! achter de schermen bezig met een assortiment van koekjes op eetbare etagere, speciaal voor de jarigen onder ons!

Lees meer

Aan tafel vandaag!

  09-09-2019     Reacties (0)

Aan tafel vandaag! Tijd voor een Feestje! gezellig ontbijten op het werk.
Nieuw in ons assortiment, De ontbijttafel!
Wij verzorgen een heerlijk vers ontbijt tafel voor een meeting of gezellig samen ontbijten met collega's voor een speciale gelegenheid zoals een Jubileum.

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.