Download algemene voorwaarden

 • Ontbijtenzo respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel mogelijk en gemakkelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Ontbijtenzo zal u gegevens niet aan derden verkopen.
Ontbijtenzo gebruikt de verzamelde gegevensom haar klanten te volgende diensten te leveren.
 • Als een bestelling plaatst, hebben wij u naam,emailadres,afleveradres,en nodig om de bestelling uit te voeren wen u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
 • Om het winkelen bij Ontbijtenzo zo aangenaam mogelijk te laten verlopen slaan wij met u toestemminguw persoonlijke gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op, hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
 • wij gebruiken uw emailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties.Als u hiet niet langer prijs op stelt kunt u zicht uitschrijven op onze website.
 • Ontbijtenzo heeft in de onderstaande gevallen de mogelijkheid om de Overeenkomst te ontbinden. Dit betreft een niet-limitatieve opsomming:

  -          Overmacht; ( weersomstandigheden, filevorming 

  -          De Bestelling is niet voorradig en kan niet op korte termijn worden geleverd;

  -          De Klant onjuiste gegevens verstrekt;

  -          De Bestelling niet binnen (benoemen tijdsbestek) na plaatsing geleverd kan worden.
              Een bestelling die na 18:00  is gedaan  wordt de volgende dag  niet altijd  geleverd.( houd er rekening mee dat we volgeboekt kunnen zijn
              Bij een bestelling van een ontbijt moet er vooraf betaald worden.. bij geen volledige betaling leveren wij het ontbijt niet op de gewenste datum en tijd. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.