Download algemene voorwaarden

Ontbijtenzo respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel mogelijk en gemakkelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Ontbijtenzo zal u gegevens niet aan derden verkopen.
Ontbijtenzo gebruikt de verzamelde gegevensom haar klanten te volgende diensten te leveren.

  • Als een bestelling plaatst, hebben wij u naam,emailadres,afleveradres,en nodig om de bestelling uit te voeren wen u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Ontbijtenzo zo aangenaam mogelijk te laten verlopen slaan wij met u toestemminf uw persoonlijke gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op, hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  • wij gebruiken uw emailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties.Als u hiet niet langer prijs op stelt kunt u zicht uitschrijven op onze website.
  •  

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
gesloten tot 3 november