19 januari gesloten

Ontbijtservice Ontbijt enzo. Jouw droomstart van de dag. Ontbijt en Zo ontbijtservice doet er alles aan om uw dagelijkse start tot een feestje te maken. Onze ontbijtjes worden in een geschenkdoos met afbeelding en een persoonlijke boodschap cadeau gedaan. De afbeelding op de ontbijt box wordt aangepast aan u persoonlijke groet.  
De ochtendgloren goed beginnen doe je natuurlijk met een lekker ontbijt, rustig een beetje wakker worden gezellig in de huiskamersfeer met zijn allen aan de ontbijttafel.
Een kopje thee, de geur van koffie, een croissant, huisgemaakte jam of een groot bord met heerlijke broodjes, een scharrel ei en de smakelijke vleeswaren.
Ik gebruik uitsluitend verse en zoveel mogelijk seizoen en home made producten bij het bereiden van het assortiment , kwaliteit, service en klantvriendelijkheid staan hoog bij ons aangeschreven.
Voor de website streef ik ernaar om elke keer weer iets anders dan de standaard artikelen te presenteren met veel oog voor detail en uitstraling

U kunt alle dagen een ontbijt laten bezorgen op een door u gevraagde tijdstip dat is een leuke verrassing om iemand mee in het zonnetje te zetten. Zo zou je er aan kunnen denken om zomaar het  luxe ontbijtservice  te bestellen of een champagne assortiment  in een mooie hartenmand  te laten leveren bijvoorbeeld voor een verjaardag, jubileum, bruidspaar of zomaar omdat iemand je zo lief is!
Een hartverwarmende boodschap kunt u schrijven in ons gratis wenskaartje.
Heeft u een speciaal verzoek. wij denken graag met u mee en maken graag een verrassing  naar wens, zodat u kunt genieten van een heerlijk ontbijt bezorgd aan uw eigen voordeur.

Het cadeau voor een geluksmoment met een vleugje liefdeOok aan dieetwensen  wordt gedacht. In ons ruime assortiment wordt rekening gehouden  met de diabeet, vegetariër, veganist en de islamieten.
U kunt uw broodkeuze, vleeswaren en kaassoorten selecteren en serveren wij naast de standaard yoghurt ook soja yoghurt.
Bestellen kan via het winkelwagentje of u kunt bellen naar 036 2600362  of  0655377880.
Bezorging in Almere is Gratis.
Begin je daybreak eens met een verrassing, verwen de kersverse ouders ook eens met een kraambox. Net even anders en geleverd in geboortestijl voor een heerlijk verwenmoment, samen genieten van kraamkado ''Star'volop ambachtelijke producten en voor de pasgeborene een slab met naam.
Ontbijtservice aan huis laten bezorgen? vanaf € 19,50 per persoon.
Ontbijtservice Ontbijtenzo, net even anders!
            


 
 
Geen producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
24 januari zijn wij gesloten !!